IP telefoni

IP telefoni

-Fremtidsrettet teknologi

-Kundetilpasset løsning

-Brukervennlig

-Geografisk uavhengig

-Mobil integrasjon

 

 

IP-telefoni er mye mer enn bare rimeligere ringekostnader. Det gjør også at deres bedrift får mulighet til å utnytte fordelelene som følger med integrasjon mellom telefoni og IT. IP-telefoni gjør bedriften uavhengig av fysisk lokasjon og et bestemt apparat.
Hva med å bruke f. eks. PC'en som telefon på hjemmekontoret eller ute på reise? Eller hvorfor ikke også integrere mobiltelefonen i løsningen og besvare samtalene hvor det passer deg? Søk i bedriftens kunderegister direkte fra telefonapparatet. Sørg for at samtaler fra utlandet rutes direkte til en som behersker språket. Mulighetene er mange.

Med en IP-løsning fra TeleDataØst oppnår du blant annet følgende fordeler:

Uavhengighet fra geografisk lokasjon
Ved å benytte IP-telefoni "løsrives" bedriften fra de fysiske telefonkablene. Så lenge man har forbindelse mot sentralen via internt eller eksternt nettverk vil man kunne kommunisere. Om du sitter på et hjemmekontor, avdelingskontor eller er ute på reise, vil du ha akkurat de samme mulighetene som om du sitter på kontoret. For bedrifter med fler geografisk spredte avdelinger trenger man kun ett sentralbord og man beholder allikevel full funksjonalitet avdelingene imellom.