Kampanje

Vi søker montør, hjelpearbeider og lærling til svakstrømsfaget

TeleData Øst Gjøvik AS er en svakstrømsentreprenør med 13 ansatte, og en omsetning på NOK 12 mill. Vi utfører installajsoner for næring- og privatmarkedet. Teledata Øst Gjøvik inngår i konsernet Elnett Øst AS, som består av 17 medlemsbedrifter, med ca 350 ansatte og en omsetning på rundt NOK 480 mill.

Pga. økende oppdragsmengde søker Teledata Øst Gjøvik etter svakstrømsmontør -/tekniker og hjelpearbeider som ønsker nye utfordringer. Vi ønsker også å knytte til oss en lærling.

Arbeidsoppgaver
Installasjon og montering av kommunikasjonsløsninger, idrifsettelse av tekniske anlegg for brann, innbrudd og ITV. Lærlingen vil følge et opplæringsløp sammen med erfarne montører, og vil få være med på servicejobber og større prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner
Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Du må være faglig oppdatert og ha yrkesstolthet. Evne til å skape og ivareta gode relasjoner og faglig trygghet for kundene. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Montøren / teknikeren må ha fagbrev Gr S eller telekommunikasjonsfaget. Det er ønskelig at søkerne har førerkort kl B.

Vi tilbyr
Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med muligheter for faglig- og personlig  utvikling. Konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Søknad med CV sendes til per@teledataost.no innen 03.03.2017
Kontaktperson er daglig leder hos Teledata Øst Gjøvik, Per Nyhus, tlf 918 45 292.